¿Qui som?

L’Associació de Defensa dels Treballadors del Front Marítim de Barcelona és una entitat sense ànim de lucre que vetlla pels interessos socioeconòmics d’una de les zones més emblemàtiques de la Ciutat Comtal i dels professionals que treballen en aquesta localització.

L’extensió de terreny que recorre el litoral de la capital catalana és i sempre ha estat, una atracció turística molt destacada. Un dels majors atractius de la zona és la varietat d’establiments que es dediquen a l’oci, tant diürn com nocturn. Mitjançant l’Associació, els locals de l’àrea tracten de preservar l’encant de la primera línia de mar i protegir l’espai destinat, fins al moment, a activitats recreatives i de descans.

Objectiu base de l’Associació és informar als seus membres sobre qüestions relacionades amb la defensa dels treballadors i empreses adjacents, especialment en relació amb la conservació dels seus llocs de treball en la situació actual de crisi, per garantir-los suport a ells i a les seves famílies. Això, està relacionat amb el projecte de l’Ajuntament de Barcelona per crear una zona d’investigació en el lloc actual de les empreses mercantils que donen suport a aquests llocs de treball.

Entre els membres de l’ATFMB hi ha establiments tan reconeguts com ara Pacha Barcelona, Shoko, IceBarcelona, Carpe Diem o Opium Barcelona, que formen part del conjunt de locals gastronòmics i musicals del Front Marítim.

¡Uneix-te!